Foarte important!!!! Ref. diplome licenta
Pagina 1 din 1
Foarte important!!!! Ref. diplome licenta
Am aflat azi de la o colega, care a aflat de la alta colega... ca trebuie sa ducem la facultate diplomele de licenta in original pentru ca altfel intram la taxa. Am sunat la secretariat si intr-adevar trebuie sa ducem diplomele de licenta in original (pentru ce adeverintele au expirat), altfel nu vom mai fi inmatriculati in anul 2 (nu vom mai fi studenti). Evident am intrebat-o pe secretara care este termenul de depunere, deadlineul si a spus ca nu are cum sa-mi dea unul, cand va primi toate notele, va face repartizarea taxa-buget, dar pana atunci trebuie sa aiba diplomele.
Evident, a urmat o mica cearta: de ce nu ne-ati anuntat, ba v-am anuntat etc etc
Partea a treia si cea mai interesanta: am fost la Drept (de acolo ne scoatem diplomele, sala 206, program Luni-joi 12-14) si nu am obtinut nimic. Mi s-a dat o foaie de lichidare cu care trebuie sa merg in trei locuri (serviciu social, contabilitate si biblioteca) sa obtin 3 semnaturi pe ea si apoi ma reintorc la Drept sa scot diploma. Al naibii birocratie.....
Bafta si voua!
Evident, a urmat o mica cearta: de ce nu ne-ati anuntat, ba v-am anuntat etc etc
Partea a treia si cea mai interesanta: am fost la Drept (de acolo ne scoatem diplomele, sala 206, program Luni-joi 12-14) si nu am obtinut nimic. Mi s-a dat o foaie de lichidare cu care trebuie sa merg in trei locuri (serviciu social, contabilitate si biblioteca) sa obtin 3 semnaturi pe ea si apoi ma reintorc la Drept sa scot diploma. Al naibii birocratie.....
Bafta si voua!
Emilia- Mesaje : 5
Data de înscriere : 05/11/2010
Subiecte similare
» Important restanta Rogojinaru
» IMPORTANT !! Inscrierea in anul 2 de master
» Important !CSR si Corporate Affairs- noi reguli pentru sustinerea examenului
» IMPORTANT !! Inscrierea in anul 2 de master
» Important !CSR si Corporate Affairs- noi reguli pentru sustinerea examenului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum