mcrp.forumz.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metodologia cercetării ştiinţifice (A.Ofrim)

4 participanți

In jos

Metodologia cercetării ştiinţifice (A.Ofrim) Empty Metodologia cercetării ştiinţifice (A.Ofrim)

Mesaj  Admin Mier Oct 27, 2010 9:03 am

Aici vor fi postate toate materialele legate de acest curs.

Admin
Admin

Data de înscriere : 25/10/2010
Varsta : 36

https://mcrp.forumgratuit.ro

Sus In jos

Metodologia cercetării ştiinţifice (A.Ofrim) Empty Re: Metodologia cercetării ştiinţifice (A.Ofrim)

Mesaj  kiji Joi Ian 20, 2011 9:46 pm

salutari, colegi.

va pun aici cursul in care ne-a zis proful despre observatia participativa, subiectul proiectului nostru. daca intelegeti ce-am scris (mwahaha) - enjoy!

http://dl.transfer.ro/metodologia_cercetarii-transfer_ro-20jan-8145f5.rar

kiji

Data de înscriere : 30/11/2010

Sus In jos

Metodologia cercetării ştiinţifice (A.Ofrim) Empty Re: Metodologia cercetării ştiinţifice (A.Ofrim)

Mesaj  adryanne Vin Ian 21, 2011 2:36 am

Badescule tu esti? Sa stii ca te tradeaza scrisul, desi iti pui nickname-uri din astea codate...multumim si ureaza-ne spor la descifrat. Smile

adryanne

Data de înscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Mesaj  roxanacondrut Vin Ian 21, 2011 3:12 am

Am primit acest mail de la Ofrim cu privire la proiecte:

METODOLOGIA CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE

Alegeţi un ipotetic subiect de cercetare şi optaţi pentru o metodă (observaţia participativă sau sondajul).

- Explicaţi de ce metoda aleasa este mai potrivită pentru subiectul cercetării.
- Formulaţi obiectivele generale ale cercetării (eventualele ipoteze pe care doriţi să le verificaţi).
- Ce anume ar trebui să citiţi? Care este literatura de specialitate relevantă pentru subiect? Alcătuiţi o listă de lucrări (carţi, articole) după toate normele bibliografice (maxim 10 titluri).

Norme de redactare: 4-5 pagini, font 12, la 1,5 rânduri.

ANTROPOLOGIA COMUNICĂRII

Alegeţi un aspect care v-a trezit interesul: din cursul de Antropologia comunicării sau din bibliografia consultată. Redactaţi un referat de 4-5 pagini în care să motivaţi acest interes. Folosiţi minim 3 surse bibliografice (pot fi citate şi surse web).

Spor!

roxanacondrut

Data de înscriere : 18/01/2011

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum