Petrecere sfarsit de scoala
5 participanți
Pagina 1 din 1
Petrecere sfarsit de scoala
Dragele mele,
Revin cu acest mesaj pentru a va intreba inca o data daca mai doriti sa facem o petrecere de sfarsit .
Daca da va rog sa va inscrieti in acest topic pentru a face o lista cu persoanele care doresc!
Petrecerea o putem face la un restaurant/ club chiar si dupa ce terminam in iunie iar ceremonia o putem face in sala de conferinte la parter ( eu am vorbit deja cu doamna Rogojinaru si este de acord ) undeva dupa 8 iunie.
Daca sunteti interesate sau aveti intrebari va rog sa-mi raspundeti la acest topic!
Spor la scris disertatia !
Revin cu acest mesaj pentru a va intreba inca o data daca mai doriti sa facem o petrecere de sfarsit .
Daca da va rog sa va inscrieti in acest topic pentru a face o lista cu persoanele care doresc!
Petrecerea o putem face la un restaurant/ club chiar si dupa ce terminam in iunie iar ceremonia o putem face in sala de conferinte la parter ( eu am vorbit deja cu doamna Rogojinaru si este de acord ) undeva dupa 8 iunie.
Daca sunteti interesate sau aveti intrebari va rog sa-mi raspundeti la acest topic!
Spor la scris disertatia !
poke- Mesaje : 67
Data de înscriere : 06/02/2011
Re: Petrecere sfarsit de scoala
Buna,
Feedback-ul meu:
- eu sunt pentru pentru party, dupa sustinere, adica club; nu as merge la restaurant.
- poate ar fi bine ca ceremonia de absolvire sa fie dupa 12 iunie. ok cu ideea.
Inspiratie la scris.
Adri
Feedback-ul meu:
- eu sunt pentru pentru party, dupa sustinere, adica club; nu as merge la restaurant.
- poate ar fi bine ca ceremonia de absolvire sa fie dupa 12 iunie. ok cu ideea.
Inspiratie la scris.
Adri
adryanne- Mesaje : 18
Data de înscriere : 16/01/2011
Buna,
Eu o sustin pe Adriana in ceea ce priveste finalul de master.
Eu o sustin pe Adriana in ceea ce priveste finalul de master.
roxanacondrut- Mesaje : 56
Data de înscriere : 18/01/2011
Si eu. mai bine ceva informal.
Anca Amariei- Mesaje : 89
Data de înscriere : 22/01/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|