echipe proiecte curs 'Agentii de RP"
+2
kiji
Anca Amariei
6 participanți
Pagina 1 din 1
echipe proiecte curs 'Agentii de RP"
Va rog sa postati in cadrul acestui topic componenta echipelor + temele alese si consemnate in lista domnului prof. Bilbiie pt cursul de "Agentii RP".
Pentru cei care nu au fost la curs si nu au anuntat pana la acest moment tema aleasa, va exista examen scris, dintr-o bibliografie pe care dl. profesor o va comunica in curand.
Incep prin a lista echipa noastra, care are tema "Abordarea social media din perspectiva agentiilor de RP" si este formata din Anca Amariei, Raluca Duta, Carmen Rusu, Roxana Condrut si Alina Triscas.
Lista trebuie completata cat mai curand posibil, ca sa faca si dl profesor planificarile pentru consultari.
Pentru cei care nu au fost la curs si nu au anuntat pana la acest moment tema aleasa, va exista examen scris, dintr-o bibliografie pe care dl. profesor o va comunica in curand.
Incep prin a lista echipa noastra, care are tema "Abordarea social media din perspectiva agentiilor de RP" si este formata din Anca Amariei, Raluca Duta, Carmen Rusu, Roxana Condrut si Alina Triscas.
Lista trebuie completata cat mai curand posibil, ca sa faca si dl profesor planificarile pentru consultari.
Anca Amariei- Mesaje : 89
Data de înscriere : 22/01/2011
Re: echipe proiecte curs 'Agentii de RP"
anca badescu, aniela macarin, adriana coroiu, mihaela toma, bogdana popa - ghid practic pentru castigarea pitch-ului. Multumesc!
kiji- Mesaje : 26
Data de înscriere : 30/11/2010
Am uitat sa fac o rpecizare importanta: echipele trebuie sa aiba 5 membri.
Anca Amariei- Mesaje : 89
Data de înscriere : 22/01/2011
Tema-Media traditionale in practica de RP, echipa- Leonescu Emilia, Posircaru Cristina, Tudoran Alexandra, Ursu Fanuta, Vanatoru Madalina.
Mada- Mesaje : 4
Data de înscriere : 28/10/2010
Echipa - Daniela Anton, Andreea Ivan, Alina Suciu (Iorga), Lucia Astratinei, Loredana Ciobotaru - cu tema "Pachet de training pentru institutii"
andreea ivan- Mesaje : 23
Data de înscriere : 02/11/2010
Echipa: Mirabela Pirvu, Cristina Zahiu, Ramona Chiricuta, Florina Stoica, iar tema aleasa este - Ghid de bune practici pentru castigarea PITCH-urilor.
Mirabela Pirvu- Mesaje : 7
Data de înscriere : 28/10/2010
Sa mai adaug si eu precizari la ce a zis anca(sper sa nu se supere) :
- o tema nu poate fi aleasa de doua echipe, adica fiecare echipa cu tema ei
- si ieri la curs ni s-a zis ca tema proiectului trebuie sa fie aleasa deja si trimisa pe mail profului...
- o tema nu poate fi aleasa de doua echipe, adica fiecare echipa cu tema ei
- si ieri la curs ni s-a zis ca tema proiectului trebuie sa fie aleasa deja si trimisa pe mail profului...
tema aleasa "Asistenta pentru aparitii publice"; echipa: Baibarac Iulia, Lungu Claudia, Marinescu Andreea, Dramba (Boncea) Izabela
claudia- Mesaje : 6
Data de înscriere : 01/12/2010
andreea ivan, ai idee daca trebuia sa primim confirmare de la prof pe mail-ul in care-l anuntam optiunea? eu i-am scris lui, dar nu am niciun feedback. si nu stiu ce sa cred despre asta.
multumim frumos pentru informatii, aveam nevoie de ele
multumim frumos pentru informatii, aveam nevoie de ele
kiji- Mesaje : 26
Data de înscriere : 30/11/2010
In mod normal ar fi trebuit confirmarea lui. Cei care am fost la curs acum doua saptamani si ne-am ales tema atunci ne-a confirmat el pe loc.
In schimb, miercurea aceasta el a zis ca nu a primit mail de la nimeni cu tema aleasa si ca s-a incheiat perioada cu posibilitatea de a alege o tema de proiect, ramanand varianta cu examen.
Acum daca ai trimis mail cu tema dupa miercuri, nu stiu ce sa iti zic. Probabil va mai zice el ceva la curs miercuri cu privire la acest lucru.
In schimb, miercurea aceasta el a zis ca nu a primit mail de la nimeni cu tema aleasa si ca s-a incheiat perioada cu posibilitatea de a alege o tema de proiect, ramanand varianta cu examen.
Acum daca ai trimis mail cu tema dupa miercuri, nu stiu ce sa iti zic. Probabil va mai zice el ceva la curs miercuri cu privire la acest lucru.
Subiecte similare
» Teme proiecte curs Marketing - RP pentru targuri si expozitii - prof. Vladimir Epstein
» Cautam echipa pt Agentii de RP
» Date Examene
» lista subiecte proiecte MARP
» Mesaj de la dl. profesor Bilbaie - referitor la proiecte
» Cautam echipa pt Agentii de RP
» Date Examene
» lista subiecte proiecte MARP
» Mesaj de la dl. profesor Bilbaie - referitor la proiecte
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|