mcrp.forumz.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MESAJ ÎN ATENŢIA MCRP II FEBRUARIE 2012 DE LA ANA-MARIA TEODORESCU

In jos

MESAJ ÎN ATENŢIA MCRP II FEBRUARIE 2012 DE LA ANA-MARIA TEODORESCU Empty MESAJ ÎN ATENŢIA MCRP II FEBRUARIE 2012 DE LA ANA-MARIA TEODORESCU

Mesaj  Anca Amariei Mar Feb 21, 2012 2:33 am

Stimate studente,
În acest semestru coordonez activitatea dvs. la practica de specialitate şi seminarul de coordonare de disertaţii. În acest demers, mă voi bucura de colaborarea şi sprijinul dvs. De aceea vă rog să stabilim coordonatele colaborării noastre în intervalul semestrului al II –lea, din 20 februarie 2012 până pe 27 aprilie 2012, în ziua de joi 23 februarie 2012, de la ora 17 în sala 211.
Practica de specialitate vizează un număr de 60 de ore fie la locul de muncă, unde vă desfăşuraţi activitatea profesională, dacă este inclus în nomenclatorul de specializare al masteratului, fie participarea la internshipuri, care să acopere în conţinut specializarea.
Coordonarea activităţii de elaborare şi redactare de disertaţie ca obiect de absolvire se va face sub directa coordonare a profesorului dvs. În acest sens, trimit în ataşament lista propunerilor dvs. din semestrul I privind tematica lucrării , planul şi profesorul coordonator. Aştept alte informaţii, în măsura în care acestea se dovedesc incomplete sau chiar greşite, direct pe adresa mea de email anamete2002@yahoo.com.
Pentru acest seminar, aştept planul vizat de coordonatorii dvs. pentru a finaliza acest seminar până pe data de 12 aprilie 2012. La această dată trebuie să predaţi fie studiul de caz, fie partea teoretică sub forma unei lucrări ştiinţifice aflate la faza de finalizare. De asemenea vă atrag atenţia asupra opţiunii privind certificarea CIPR şi a planului confirmat de coordonatorul dvs. până la data de 5 martie2012.
În speranţa unei colaborări corecte şi eficiente,
cu cele mai bune gânduri aştept
întâlnirea de joi 23 februarie 2012 la sala 211, de la ora 17,
ANA-MARIA TEODORESCU

http://www.fileshare.ro/47235115536

Anca Amariei

Data de înscriere : 22/01/2011

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum