mcrp.forumz.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Propunere legata de cursul lui N. Perpelea

5 participanți

In jos

Propunere legata de cursul lui N. Perpelea Empty Propunere legata de cursul lui N. Perpelea

Mesaj  poke Vin Ian 27, 2012 7:33 pm

Tinand cont de faptul ca luni avem un examen destul de greu, va propun sa vorbim cu domnul profesor pentru a preda direct proiectele fara a le mai prezenta .
In plus avem colege care nu sunt din Bucuresti si nu pot ajunge la prezentare din cauza intreruperii circulatiei trenurilor.
Astept parerea voastra, in eventualitatea in care ii vom trimite un mail.

poke

Data de înscriere : 06/02/2011

Sus In jos

Propunere legata de cursul lui N. Perpelea Empty propunere Perpelea

Mesaj  Droppy Vin Ian 27, 2012 7:46 pm

Hello,

I agree. Eu am stat 20 de ore blocata in trafic intre Bucuresti si Ploiesti si mi-e groaza sa repet experienta. Sad

Droppy

Data de înscriere : 08/12/2010

Sus In jos

Propunere legata de cursul lui N. Perpelea Empty Re: Propunere legata de cursul lui N. Perpelea

Mesaj  Anca Amariei Vin Ian 27, 2012 8:13 pm

Sigur, ar fi excelent.

Anca Amariei

Data de înscriere : 22/01/2011

Sus In jos

Propunere legata de cursul lui N. Perpelea Empty Re: Propunere legata de cursul lui N. Perpelea

Mesaj  Anca Amariei Vin Ian 27, 2012 9:02 pm

Nu ar fi mai bine sa fie sunat? Avem numarul lui de tel: +40722820217.

Let us know daca se ocupa cineva

Anca Amariei

Data de înscriere : 22/01/2011

Sus In jos

Propunere legata de cursul lui N. Perpelea Empty Maine are loc prezentarea proiect Perpelea

Mesaj  poke Sam Ian 28, 2012 2:07 am

Hello,

L-am sunat pe domnul profesor Perpelea si l-am rugat sa nu mai sustinem proiectul intrucat sunt colege care au ramas blocate in afara Bucurestiului si nu pot ajunge in timp.
Dumnealui mi-a spus ca desi nu vor putea toate persoanele sa ajunga, sustinerea este obligatorie pentru ca exista colege care nu au prezenta deloc la curs si care trebuie neaparat sa-si sustina proiectul.
Prin prezenta ma refer la completarea unei foi cu numele si tema de licenta, foaie pe care domnul profesor Perpelea ne-a dat-o la fiecare curs.
Exista o sansa destul de mare ca doar persoanele fara prezenta sa sustina prezentarea insa nu este nimic sigur.

Asa ca maine la ora 12 are loc sustinerea.

poke

Data de înscriere : 06/02/2011

Sus In jos

Mesaj  raluca.razmerita Sam Ian 28, 2012 2:52 am

I-am trimis si eu mail profului. Raspunsul : `Maine ma consult cu colegii tai si voi face o reprogramare pentru studentii din provincie - probabil ca pe 30 ian. cand pare-se ca mai aveti un examen sau miercuri 8 februarie la ora 15.`

raluca.razmerita

Data de înscriere : 21/01/2012

Sus In jos

Propunere legata de cursul lui N. Perpelea Empty adresa mail N. Perpelea

Mesaj  Droppy Mier Feb 08, 2012 1:45 am

Ati putea posta, va rog, adresa de mail a profului?

Multumesc anticipat!

Droppy

Sus In jos

Mesaj  andreea ivan Mier Feb 08, 2012 2:46 am

perpelean@yahoo.fr - asta e adresa de pe care ne trimitea el bibliografia

andreea ivan

Data de înscriere : 02/11/2010

Sus In jos

Mesaj  Droppy Mier Feb 08, 2012 2:46 am

andreea ivan a scris:perpelean@yahoo.fr - asta e adresa de pe care ne trimitea el bibliografia

Multumesc!

Droppy

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum