detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE"
+5
poke
kristina
Droppy
Lucya
Anca Amariei
9 participanți
Pagina 1 din 1
detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE"
Pentru cine nu a aflat deja, am stabilit la cursul de ieri cu prof. Mihalcescu data de sustinere a proiectului: 25 ianuarie, ora 17:00.
Proiectul se va realiza in echipe formate din cate 6 membri, fiecare membru prezentand cate o sectiune din lucrare.
Structura proiectului poate fi descarcata de la acest link (scan dupa notitele mele): http://www.fileshare.ro/41823410074.9
De asemenea, pana vineri, 20 ianuarie, va rog sa postati in cadrul acestui topic componenta echipelor voastre si tema aleasa. Pe 21 ianuarie trebuie sa ii trimit profului situatia centralizata. Va rog sa tineti cont de faptul ca ne-a cerut sa nu avem 2 echipe cu aceeasi personalitate aleasa, asadar sper sa nu existe suprapuneri.
Deschid eu lista prin a anunta echipa formata din: Anca Amariei, Carmen Rusu, Raluca Duta, Alina Triscas, Roxana Condrut si Marina Draghici, iar tema este Elena Basescu.
Proiectul se va realiza in echipe formate din cate 6 membri, fiecare membru prezentand cate o sectiune din lucrare.
Structura proiectului poate fi descarcata de la acest link (scan dupa notitele mele): http://www.fileshare.ro/41823410074.9
De asemenea, pana vineri, 20 ianuarie, va rog sa postati in cadrul acestui topic componenta echipelor voastre si tema aleasa. Pe 21 ianuarie trebuie sa ii trimit profului situatia centralizata. Va rog sa tineti cont de faptul ca ne-a cerut sa nu avem 2 echipe cu aceeasi personalitate aleasa, asadar sper sa nu existe suprapuneri.
Deschid eu lista prin a anunta echipa formata din: Anca Amariei, Carmen Rusu, Raluca Duta, Alina Triscas, Roxana Condrut si Marina Draghici, iar tema este Elena Basescu.
Anca Amariei- Mesaje : 89
Data de înscriere : 22/01/2011
Re: detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE"
Candidat: Norica Nicolai
Membrii echpei: Daniela Anton, Andreea Ivan, Alina Suciu (Iorga), Alina Doru, Rodica Mehedintu, Lucia Astratinei.
Membrii echpei: Daniela Anton, Andreea Ivan, Alina Suciu (Iorga), Alina Doru, Rodica Mehedintu, Lucia Astratinei.
Ultima editare efectuata de catre Lucya in Sam Ian 21, 2012 12:55 am, editata de 1 ori
Lucya- Mesaje : 24
Data de înscriere : 28/10/2010
Daca mai sunt colegi care nu au echipa, va invit sa formam una Mihaela Toma
Droppy- Mesaje : 20
Data de înscriere : 08/12/2010
Membri echipa: Irina Dedu, Emilia Leonescu, Cristina Posircaru, Alexandra Tudoran, Fanuta Ursu, Madalina Vanatoru
Tema proiect: Theodor Stolojan
Tema proiect: Theodor Stolojan
kristina- Mesaje : 15
Data de înscriere : 09/11/2010
Echipa proiect Tehnici de comunicare in UE
Echipa: Lungu Claudia, Baibarac Iulia, Marinescu Andreea, Boncea (Dramba) Izabela, Stoica Florina, -- Proiect: Dacian Ciolos
poke- Mesaje : 67
Data de înscriere : 06/02/2011
ECHIPĂ NOUĂ
Componenţa echipei este: Raluca Adămache, Mihaela Călin, Ramona Chiricuţa, Gherghina Nicoleta şi Cerasela Ilie.
Candidat: Corneliu Vadim Tudor
Candidat: Corneliu Vadim Tudor
Mihaela- Mesaje : 6
Data de înscriere : 11/11/2010
Anca Badescu, Adriana Coroiu, Loredana Ciobotaru, Aniela Macarin, Bogdana Popa si am ales-o pe Monica Macovei.
Ultima editare efectuata de catre bogdana in Sam Ian 21, 2012 12:05 am, editata de 2 ori
bogdana- Mesaje : 18
Data de înscriere : 29/10/2010
Echipa :Mirabela Pirvu si Cristina Zahiu , Proiect: Daciana Sarbu
zahiu.cristina- Mesaje : 6
Data de înscriere : 05/11/2010
Anca noi ne-am modificat tema. Alegerea nostra este Norica Nicolai.
Multumesc,
Lucia
Multumesc,
Lucia
bogdana a scris:Anca Badescu, Adriana Coroiu, Loredana Ciobotaru, Aniela Macarin, Bogdana Popa si am ales-o pe Monica Macovei.
In aceeasi echipa si Mihaela Toma
Droppy- Mesaje : 20
Data de înscriere : 08/12/2010
Echipa Raluca Razmerita si Cristiana Bobaru - daca mai e cineva fara echipa ni se poate alatura.
raluca.razmerita- Mesaje : 6
Data de înscriere : 21/01/2012
Am transmis lista, pentru completari/modificari, va rog sa va adresati personal profului la adresa: hm_71@hotmail.com.
Weekend placut si cu spor!
Anca Amariei a scris:Am transmis lista, pentru completari/modificari, va rog sa va adresati personal profului la adresa: hm_71@hotmail.com.
Anca, pentru siguranta noastra (a celor din echipa mea), tema a fost transmisa catre prof. cu modificare sau trebuie sa-i scriem profului?
Merci,
Lucia
Am transmis lista cu modificarile deja comunicate, ma refeream la cele care se mai intampla ulterior sa i le spuneti voi profului. No worry
Multumesc Anca
Subiecte similare
» Detalii proiect Media Planning
» avem o bibliografie la tehnici de comunicare in ue?
» Tehnici de comunicare in UE - strategia 2020
» Intrebare legata de Proiectul de Tehnici de comunicare in UE
» Mentiuni proiect comunicare vizuala.
» avem o bibliografie la tehnici de comunicare in ue?
» Tehnici de comunicare in UE - strategia 2020
» Intrebare legata de Proiectul de Tehnici de comunicare in UE
» Mentiuni proiect comunicare vizuala.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|