mcrp.forumz.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE"

+5
poke
kristina
Droppy
Lucya
Anca Amariei
9 participanți

In jos

detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE" Empty detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE"

Mesaj  Anca Amariei Joi Ian 19, 2012 4:10 am

Pentru cine nu a aflat deja, am stabilit la cursul de ieri cu prof. Mihalcescu data de sustinere a proiectului: 25 ianuarie, ora 17:00.

Proiectul se va realiza in echipe formate din cate 6 membri, fiecare membru prezentand cate o sectiune din lucrare.

Structura proiectului poate fi descarcata de la acest link (scan dupa notitele mele): http://www.fileshare.ro/41823410074.9

De asemenea, pana vineri, 20 ianuarie, va rog sa postati in cadrul acestui topic componenta echipelor voastre si tema aleasa. Pe 21 ianuarie trebuie sa ii trimit profului situatia centralizata. Va rog sa tineti cont de faptul ca ne-a cerut sa nu avem 2 echipe cu aceeasi personalitate aleasa, asadar sper sa nu existe suprapuneri.

Deschid eu lista prin a anunta echipa formata din: Anca Amariei, Carmen Rusu, Raluca Duta, Alina Triscas, Roxana Condrut si Marina Draghici, iar tema este Elena Basescu.

Anca Amariei

Data de înscriere : 22/01/2011

Sus In jos

detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE" Empty Re: detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE"

Mesaj  Lucya Joi Ian 19, 2012 10:11 pm

Candidat: Norica Nicolai
Membrii echpei: Daniela Anton, Andreea Ivan, Alina Suciu (Iorga), Alina Doru, Rodica Mehedintu, Lucia Astratinei.

Ultima editare efectuata de catre Lucya in Sam Ian 21, 2012 12:55 am, editata de 1 ori

Lucya

Data de înscriere : 28/10/2010

Sus In jos

detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE" Empty Re: detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE"

Mesaj  Droppy Joi Ian 19, 2012 11:24 pm

Daca mai sunt colegi care nu au echipa, va invit sa formam una Smile Mihaela Toma

Droppy

Data de înscriere : 08/12/2010

Sus In jos

Mesaj  kristina Joi Ian 19, 2012 11:48 pm

Membri echipa: Irina Dedu, Emilia Leonescu, Cristina Posircaru, Alexandra Tudoran, Fanuta Ursu, Madalina Vanatoru
Tema proiect: Theodor Stolojan

kristina

Data de înscriere : 09/11/2010

Sus In jos

detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE" Empty Echipa proiect Tehnici de comunicare in UE

Mesaj  poke Vin Ian 20, 2012 5:50 am

Echipa: Lungu Claudia, Baibarac Iulia, Marinescu Andreea, Boncea (Dramba) Izabela, Stoica Florina, -- Proiect: Dacian Ciolos

poke

Data de înscriere : 06/02/2011

Sus In jos

detalii proiect "Tehnici de comunicare in UE" Empty ECHIPĂ NOUĂ

Mesaj  Mihaela Vin Ian 20, 2012 5:53 am

Componenţa echipei este: Raluca Adămache, Mihaela Călin, Ramona Chiricuţa, Gherghina Nicoleta şi Cerasela Ilie.
Candidat: Corneliu Vadim Tudor

Mihaela

Data de înscriere : 11/11/2010

Sus In jos

Mesaj  bogdana Vin Ian 20, 2012 6:48 pm

Anca Badescu, Adriana Coroiu, Loredana Ciobotaru, Aniela Macarin, Bogdana Popa si am ales-o pe Monica Macovei.

Ultima editare efectuata de catre bogdana in Sam Ian 21, 2012 12:05 am, editata de 2 ori

bogdana

Data de înscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Mesaj  zahiu.cristina Vin Ian 20, 2012 7:49 pm

Echipa :Mirabela Pirvu si Cristina Zahiu , Proiect: Daciana Sarbu

zahiu.cristina

Data de înscriere : 05/11/2010

Sus In jos

Mesaj  Lucya Sam Ian 21, 2012 12:56 am

Anca noi ne-am modificat tema. Alegerea nostra este Norica Nicolai.

Multumesc,
Lucia

Lucya

Sus In jos

Mesaj  Droppy Sam Ian 21, 2012 1:32 am

bogdana a scris:Anca Badescu, Adriana Coroiu, Loredana Ciobotaru, Aniela Macarin, Bogdana Popa si am ales-o pe Monica Macovei.

In aceeasi echipa si Mihaela Toma Smile

Droppy

Data de înscriere : 08/12/2010

Sus In jos

Mesaj  raluca.razmerita Sam Ian 21, 2012 1:48 am

Echipa Raluca Razmerita si Cristiana Bobaru - daca mai e cineva fara echipa ni se poate alatura.

raluca.razmerita

Data de înscriere : 21/01/2012

Sus In jos

Mesaj  Anca Amariei Sam Ian 21, 2012 4:21 pm

Am transmis lista, pentru completari/modificari, va rog sa va adresati personal profului la adresa: hm_71@hotmail.com.

Weekend placut si cu spor!

Anca Amariei

Sus In jos

Mesaj  Lucya Sam Ian 21, 2012 6:29 pm

Anca Amariei a scris:Am transmis lista, pentru completari/modificari, va rog sa va adresati personal profului la adresa: hm_71@hotmail.com.

Weekend placut si cu spor!

Anca, pentru siguranta noastra (a celor din echipa mea), tema a fost transmisa catre prof. cu modificare sau trebuie sa-i scriem profului?

Merci,

Lucia

Lucya

Sus In jos

Mesaj  Anca Amariei Sam Ian 21, 2012 6:36 pm

Am transmis lista cu modificarile deja comunicate, ma refeream la cele care se mai intampla ulterior sa i le spuneti voi profului. No worry Smile

Anca Amariei

Sus In jos

Mesaj  Lucya Sam Ian 21, 2012 7:53 pm

Multumesc Anca

Lucya

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum