materiale "Planificarea strategica si logistica evenimentelor"
2 participanți
Pagina 1 din 1
materiale "Planificarea strategica si logistica evenimentelor"
Mesaj de la doamna prof. Hagiu:
"Buna seara,
Va rog sa postati pe grup urmatorul mesaj:
Stimati masteranzi,
1. Gasiti atasat un suport de curs care prezinta succint industria de reuniuni, structura pietei de evenimente, tipurile de prestatori si principiile de abordare a managementului de eveniment.
2. Un portofoliu de texte bibliografice va sta la dispozitie la Centrul ID de la parter (am lasat un exemplar cu rugamintea sa multplice si sa va dea 5 exemplare de pe care sa va faceti ma multe copii).
3. Elementele din prezentarea video folosita la curs vi le voi aduce ca handout printat la intalnirea de joi.
ATENTIE: Este interzisa postarea pe internet sau trimiterea prin email a materialelor de la cursul "Planificarea strategica si logistica evenimentelor", catre orice alte persoane decat masteranzii anului II MCRP (2011-2012). In principal fiindca este in interesul vostru sa va protejati avantajul competitiv pe piata muncii - acela de a urma acest curs care nu se tine ca atare in nicio alta universitate si de a avea acces la resurse pe care alti concurenti ai vostri pentru locuri de munca nu le au -, iar din punctul meu de vedere nu ar fi nici legal, intrucat NU aveti acordul meu in acest sens.
Subiectele de la examenul scris pe care il veti sustine se bazeaza prioritar pe aplicatiile efectuate / discutate la atelierele noastre practice si, intr-o pondere mai mica, pe teoria din materialele sus-mentionate.
Lucrarea scrisa va cuprinde 3 subiecte, de complexitate diferita, nota urmand sa se calculeze astfel:
1 p.din oficiu + 1-2 p. prezenta + 4 p. subiectul A, 2 p. subiectul B, 1 p. subiectul C.
Cu stima,
Gabriela Hagiu"
Mai jos linkul de unde puteti descarca suportul de curs:
http://www.fileshare.ro/41606749278.1
"Buna seara,
Va rog sa postati pe grup urmatorul mesaj:
Stimati masteranzi,
1. Gasiti atasat un suport de curs care prezinta succint industria de reuniuni, structura pietei de evenimente, tipurile de prestatori si principiile de abordare a managementului de eveniment.
2. Un portofoliu de texte bibliografice va sta la dispozitie la Centrul ID de la parter (am lasat un exemplar cu rugamintea sa multplice si sa va dea 5 exemplare de pe care sa va faceti ma multe copii).
3. Elementele din prezentarea video folosita la curs vi le voi aduce ca handout printat la intalnirea de joi.
ATENTIE: Este interzisa postarea pe internet sau trimiterea prin email a materialelor de la cursul "Planificarea strategica si logistica evenimentelor", catre orice alte persoane decat masteranzii anului II MCRP (2011-2012). In principal fiindca este in interesul vostru sa va protejati avantajul competitiv pe piata muncii - acela de a urma acest curs care nu se tine ca atare in nicio alta universitate si de a avea acces la resurse pe care alti concurenti ai vostri pentru locuri de munca nu le au -, iar din punctul meu de vedere nu ar fi nici legal, intrucat NU aveti acordul meu in acest sens.
Subiectele de la examenul scris pe care il veti sustine se bazeaza prioritar pe aplicatiile efectuate / discutate la atelierele noastre practice si, intr-o pondere mai mica, pe teoria din materialele sus-mentionate.
Lucrarea scrisa va cuprinde 3 subiecte, de complexitate diferita, nota urmand sa se calculeze astfel:
1 p.din oficiu + 1-2 p. prezenta + 4 p. subiectul A, 2 p. subiectul B, 1 p. subiectul C.
Cu stima,
Gabriela Hagiu"
Mai jos linkul de unde puteti descarca suportul de curs:
http://www.fileshare.ro/41606749278.1
Anca Amariei- Mesaje : 89
Data de înscriere : 22/01/2011
Slide-uri Planif. even.
Va transmit link-ul cu materialele date de D-na Hagiu la ultimul curs.
http://fastupload.rol.ro/64941a018be5f745221e72ac6d296745.html
Sper sa se vada bine, avand in vedere ca am facut poze cu telefonul.
Lucia
http://fastupload.rol.ro/64941a018be5f745221e72ac6d296745.html
Sper sa se vada bine, avand in vedere ca am facut poze cu telefonul.
Lucia
Lucya- Mesaje : 24
Data de înscriere : 28/10/2010
Subiecte similare
» prezenta curs "Planificare strategica si logistica evenimentelor"
» Tendinte în relaţii publice contemporane (A. Rogojinaru)
» Materiale Comunicare Vizuala
» Identitate şi branding cultural (M. Spiridon)
» Materiale E-marketing (Mihaita)
» Tendinte în relaţii publice contemporane (A. Rogojinaru)
» Materiale Comunicare Vizuala
» Identitate şi branding cultural (M. Spiridon)
» Materiale E-marketing (Mihaita)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|